Haku Menu

Tiedote jatkoilmoittautumisesta ja opintojen lopettamisesta lukuvuodelle 2018-2019

Hei tanssijat ja huoltajat!

Uuden opetussuunnitelman mukaisesti dance I, dance II ja TLK 6-7v. -ryhmän tanssijat valitsevat itselleen tanssilajin ja ryhmän lukuvuodelle 2018-2019 seuraavista tanssilajeista/tunneista:

BALETTI I a+b, NYKY I a tai STREET I a

Jokaisessa lajissa opetusta on 1 x 60 min viikossa, oppilas voi halutessaan osallistua myös useamman tanssilajin tunneille viikossa.

DANCE I, DANCE II JA TLK SATUBALETTI 6-7v. ryhmien oppilaiden tulee käydä ilmoittautumassa lukuvuoden 2018-2019 tanssitunneille Soisalo-opiston nettisivujen kautta 3.4-4.5.2018 välisenä aikana, haluamaansa /haluamiinsa tanssiryhmiin.

Kaikissa muissa ryhmissä, paitsi DANCE I, DANCE II JA TLK SATUBALETTI 6-7V., jatkavien oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua ensi lukuvuoden tunneille, vaan oppilaat siirretään automaattisesti jatkaviksi seuraavalle lukuvuodelle ja tanssiryhmän seuraavalle tasolle!

Näissä muissa ryhmissä ainoastaan seuraavissa tilanteissa sinun tulee ottaa yhteyttä:

A) LOPETTAMINEN: Jos haluat lopettaa, ilmoita lopettamisesta ja sen syistä opettajallesi tai s-postilla nuppu.niemi-henry@soisalo-opisto.fi

B) MUUTTUNEET YHTEYSTIEDOT: Ilmoita muuttuneet yhteystietosi s-postilla nuppu.niemi-henry@soisalo-opisto.fi

C) KUVAUSKIELTO: Jos haluat ilmoittaa kuvauskiellosta, ilmoita asiasta s-postilla nuppu.niemi-henry@soisalo-opisto.fi.

D) LISÄTUNTIEN OTTAMINEN: Voit käydä ilmoittautumassa uusille tanssitunneille Soisalo-opiston nettisivujen kautta 3.4-4.5.2018, www.soisalo-opisto.fi tai ilmoittaa haluamasi uudet tanssitunnit s-postilla nuppu.niemi-henry@soisalo-opisto.fi.

Lukujärjestykset julkaistaan myöhemmin keväällä. Saat tällöin s-postia tanssituntisi ajankohdasta, opetuspaikasta ja opettajasta.

Päivitetty 17.03.2018