Haku Menu

Syyskauden päätösnäytös katsottavissa

Hei!

Syyskauden päätösnäytös on katsottavissa Soisalo-opiston Pedanet sivuilla. Päästäksesi katsomaan näytöstä, sinun tulee rekisteröityä Pedanetin käyttäjäksi. Huoltajien tulee luoda tunnukset, jos oppilas on alle 15 –vuotias. Yli 15- vuotiaat voivat tehdä sen itse.  

Tanssikoulu käyttää Pedanettiä näytösten tallenteiden katsomiseen. Tanssiryhmät opettajan johdolla voivat perustaa omia ryhmiä ja käyttää ryhmäkohtaisia sivuja mm. tuntimateraalin tallentamiseen ja työstämiseen. Kannustamme myös oppilaita rakentamaan omat portfolionsa Pedanet sivuille. Siitä voi hyötyä jatkossakin.

Rekisteröitymään pääset:

Googleta: Pedanet Soisalo-opisto tai mene suoraan osoitteeseen: https://peda.net/soisalo-opisto

  • oikeasta yläkulmasta valitse sisäänkirjautuminen
  • vasemmasta laatikosta alhaalta: rekisteröi uusi tunnus

Kun pääset Soisalo-opisto pedanet sivuille:

  • Valitse vasemmasta valikosta: kurssit ->
  • tanssikoulu
  • syyskauden päätösnäytös 10.12.2018:
  • Salasana: tanssinäytös
Päivitetty 25.02.2019