Haku Menu

Avoimet tunnit 18.-20.8.

Soisalo-opiston Tanssikoulu tarjoaa 18.-20.8  (viikolla 34) kaikille avoimia, ilmaisia tanssitunteja.  

Avoimet tunnit ovat esittelytynteja ensi viikolla alkavan lukukauden uusille tanssitunneille- ja kursseille.   

Ilmoittaudu ennakkoon soisalotanssikoulu@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, mille tunnille osallistut sekä puhelinnumerosi.

Tunneille mahtuu 20 ensimmäistä mukaan!

Tule mukaan kokeileman! 

 

Ti 18.8 // opettaja: Nella Turkki  

Klo 18.4519:45 Showtanssi jatko 
  

Ke 19.8 // opettaja: Elina Kuivalainen  

klo 16.00-17.00 Hiphop alkeet  

Klo 17.15-18.15 Hiphop jatko  

Klo 18.30-19.30 Commercial Dance 

 

To 20.8 // opettaja: Nella Turkki 

16.45-17.45 Showtanssi alkeet 

19.45-20:45 Koreografia 

 

Paikka: Tehtaan koulun saliSavontie 4, 78300 Varkaus 

 

Lajikuvaus:  

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, joka yhdistää mm. nykytanssin, jazztanssin, disco-tanssin sekä baletin tekniikkaa. Tunneilla tehdään mukaansa tempaavia ja heittäytymiseen kannustavia tanssisarjoja, joissa korostuu ilmaisun ja yhdessä tanssimisen ilo. Showtanssista oppii hyvin tanssin perusteita kuten piruetin, erilaisia hyppyjä sekä erilaisia hyppy- ja askelsarjoja 

Alkeet on tarkoitettu vasta-alkajille ja jatko jo useamman vuoden eri tanssilajeja harrastaneille.  

Hiphop  Tunnilla tutustutaan Hiphopin tyylilajeihin, tutuksi tulevat mm. House, Popping ja LockingTunnilla tehdään pieniä tekniikka harjoituksia ja rentoa ja vauhdikasta tanssisarjaa. Alkeistaso ei tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa.  Jatkavien tunti on tarkoitettu muutaman vuoden tanssineille.  

Commercial dance: Nimensä mukaisesti kaupallisella alalla käytetty tanssityyli yhdistelee eri katutanssilajeja toisiinsa. Tunneilla harjoitellaan vahvaa liikekieltä ja ilmaisua tämän hetken hittimusiikin siivittämänä. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lyhyistä tekniikka harjoituksista sekä koreografiasta. Tervetuloa kokeilemaan tämän hetken puhutuinta tanssityyliä! Tunti tarkoitettu yli 13 –vuotiaille. 

Koreografiatunnilla perehdytään erilaisiin tapoihin rakentaa omaa koreografiaa ja luoda tanssia yhdessä muiden kanssa. Tunti on suunnattu tanssia jo jonkin aikaa harrastaneille, jotka haluavat päästä luomaan omia koreografioita ja laajentamaan tanssillista ajattelua. Tunnit tarjoavat kattavan paketin erilaisia lähtökohtia tanssin tekemiseen, ja kehittävät koreografista ajattelua antaen rohkeutta omaan taiteelliseen tulkintaan! 

 

Päivitetty 14.08.2020