Haku Menu

Teatteri kansalaisopisto

Tule harrastamaan teatteria

Teatterin tekemistä iloisessa ja innostavassa porukassa ilman aiempaa kokemusta! Teatteri-ilmaisun kursseilla tähdätään näytelmän tekemiseen. Joillakin kursseilla voit harrastaa teatteria ja ilmaisua ilman esiintymispaineita. Kurssit on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille.

Teatteri kurssit lukuvuonna 2019-2020

 • Lasten ja nuorten teatteri
  Tehdään yhdessä teatteria! Lasten ja nuorten teatteri-ilmaisun ryhmissä tutustutaan teatteri- ja draamaharjoituksiin sekä opetellaan eläytymään rooliin näytelmässä. Keskeistä opetuksessa on improvisaatio, näyttelijäntyö ja tarinankerronta.
 • Joroisten teatteriryhmä, Kirkkodraama Heinävesi ja Karvion kesäteatteri
  Löydä sisäinen näyttelijäsi! Teatteri-ilmaisu ja improvisaatioharjoitusten avulla tutustutaan näyttelemiseen. Valitaan yhdessä työstettävä näytelmä joka esitetään keväällä 2019.
 • Senioriteatteri
  Luovaa toimintaa kaikille aisteille! Senioriteatterissa yhdistyvät sana ja kuva, liike ja ääni. Senioriteatteri sopii kaikille, jotka haluavat käyttää luovuuttaan ja toimia yhdessä ryhmän kanssa. Keskeistä opetuksessa on sanallinen ja kehollinen ilmaisu.
 • Uutuutena Musiikkiteatteri
   Musiikkiteatterissa yhdistyvät näytteleminen, laulaminen ja tanssiminen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, riittää että olet kiinnostunut teatterin tekemisestä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
Teatterin kurssitoiveita voit esittää tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Anna Savolainen, suunnittelijaopettaja
anna.savolainen(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 7138 657