Haku Menu

Teatteri kansalaisopisto

Tule harrastamaan teatteria

Teatterin tekemistä iloisessa ja innostavassa porukassa ilman aiempaa kokemusta! Teatteri-ilmaisun kursseilla tähdätään näytelmän tekemiseen. Joillakin kursseilla voit harrastaa teatteria ja ilmaisua ilman esiintymispaineita. Kurssit on tarkoitettu lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille.

Teatteri- ja muut kurssit lukuvuonna 2017-18

 • Lasten ja nuorten teatteri
  Tehdään yhdessä teatteria! Lasten ja nuorten teatteri-ilmaisun ryhmissä tutustutaan teatteri- ja draamaharjoituksiin sekä opetellaan eläytymään rooliin näytelmässä. Keskeistä opetuksessa on improvisaatio, näyttelijäntyö ja tarinankerronta.
 • Teatteri-ilmaisu
  Kurssilaisiin tutustutaan lämmittelyjen ja draamaharjoitusten lomassa. Valitaan yhdessä työstettävä näytelmä joka esitetään kevään tai kesän aikana. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla sovittaa harjoitus- ja esitysaikataulu.
 • Senioriteatteri
  Luovaa toimintaa kaikille aisteille! Senioriteatterissa yhdistyvät sana ja kuva, liike ja ääni. Senioriteatteri sopii kaikille, jotka haluavat käyttää luovuuttaan ja toimia yhdessä ryhmän kanssa. Keskeistä opetuksessa on sanallinen ja kehollinen ilmaisu.
 • Draamaa eritysryhmille
  Tavoitteena on tarjota kehitysvammaisille mahdollisuuksia luovuuden ilmaisemiseen, aistimusten tuottamiseen ja kokemiseen, sekä ilon tuomiseen arkeen draaman keinoin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
Lukuvuodelle 2017-18 voit esittää teatterin kurssitoiveita tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Belinda Nurmi, tanssinopettaja
belinda.nurmi(at)soisalo-opisto.fi
puh. 044 4442 285

Anna Savolainen, suunnittelijaopettaja (hankkeessa 2017-2018)
anna.savolainen(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 7138 657