Haku Menu

Kielet

Rohkeasti puhumaan vieraita kieliä

Tule kielten kursseille oppimaan uutta, kertaamaan tai vahvistamaan kielitaitoasi sekä perehtymään kielten kulttuuriin! Kielikursseja löytyy vasta-alkajille, perustiedot jo hallitseville sekä edistyneille nuorille että aikuisille opiskelijoille. Englannista on erikseen keskustelukurssi. Kielten kursseja järjestetään Heinävedellä, Leppävirralla, Joroisissa ja Varkaudessa.

Kielten alkeis-, jatko- ja matkailukielen kursseja lukuvuonna 2017-18:

Kielten opetuksen tavoitteena on antaa perusvalmiudet arkielämän ja käytännön kielitaitoon sekä ylläpitämään ja syventämään jo hankittua kielitaitoa. Opetuksessa rohkaistaan puhumiseen, opitaan kielen rakenteita, harjoitellaan luetun ja kuullun ymmärtämistä sekä tutustutaan kielialueiden kulttuuriin. Opetusta antavat suomalaisten kieltenopettajien lisäksi useat syntyperäiset opettajat, jotka ovat oman kulttuurinsa asiantuntijoita. Kielten osaamista voi syventää myös Varkauden lukion aikuislinjalla.

Kielikurssin oikean tason valintaa helpottaa, jos tutustut oppikirjoihin etukäteen kirjakaupassa tai kirjastossa. Opinto-oppaasta löytyy taitotasokuvaukset, jonka perusteella voit valita itsellesi sopivan kurssin. Voit laittaa sähköpostia ja tiedustella sopivaa kurssia. Oppikirja on mainittu kurssin yhteydessä. Opiskelija ostaa kirjan omalla kustannuksellaan. Kirja kannattaa hankkia vasta sitten, kun kurssin alkaminen on varmistunut. Ensimmäiselle tunnille voi tulla ilman oppikirjaa.

Kurssit käynnistyvät syksyllä. Kursseille voi tulla lukukauden aikana kesken kurssin.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

Lukuvuodelle 2017-18 voit esittää kielten kurssitoiveita tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Miia Impiö, suunnittelija
miia.impio(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 713 8664