Haku Menu

Kotitalous

Tule oppimaan uusia kokkaus- ja leipomistaitoja

Soisalo-opisto tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä ruoanvalmistus- ja leipomiskursseja. Kurssit soveltuvat kaikille ja ne toteutetaan lähinnä lyhytkursseina arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Kursseilla peritään erikseen materiaalimaksu. Ohjelmassa on edellisen kauden suosikkeja ja aivan uusia kursseja kuten liikuntaa ja ruoanlaittoa sisältävä kurssi tai vaihtoehdot lihalle ruoanvalmistuksessa.

Kotitalouskurssien teemoja lukuvuonna 2019-2020

  • Monipuolista kasvisruokaa
  • Vaihtoehdot lihalle
  • Lasten kokkausillat
  • Isovanhempien ja lasten yhteinen kokkausilta
  • Miehet kauhanvarressa
  • Normaalipainoa tukeva ruokavalio
  • Hyvinvointia liikunnasta ja ruokavaliosta
  • Teeilta
  • Ruokatuulia Euroopasta
  • Ruokatuulia kaukomailta
  • Makuja Pustalta
  • Leivotaan makeaa ja suolaista

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
Voit esittää kotitalouden kurssitoiveita tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Pirjo Manninen
pirjo.manninen(at)soisalo-opisto.fi,
puh. 040 7138 634