Haku Menu

Kotitalous

Tule oppimaan uusia kokkaus- ja leipomistaitoja

Soisalo-opisto tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä ruoanvalmistus- ja leipomiskursseja. Kurssit soveltuvat kaikille ja ne toteutetaan lähinnä lyhytkursseina arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Kursseilla peritään erikseen materiaalimaksu. Ohjelmassa on edellisen kauden suosikkeja ja aivan uusia kursseja kuten isät ja lapset kokkaavat yhdessä, juhlava illallinen nopealla aikataululla ja gluteenitonta ruokaa.

Kotitalouskurssien teemoja lukuvuonna 2020-2021

  • Lapset kokkaa terveellisiä aamu- ja välipaloja
  • Isät ja lapset kokkaavat yhdessä
  • Maistuvaa kauden kasviksista
  • Smoothiet ja snacksit
  • Arkiruokaa puolessa tunnissa
  • Juhlava illallinen nopealla aikataululla
  • Koululaiset kokkaavat syyslomalla ja talvilomalla
  • Isovanhempien ja lasten yhteinen kokkauspäivä
  • Vaihtoehdot lihalle
  • Viikonlopun Brunssi
  • Maistuvaa gluteenitonta ruokaa
  • Kevyttä ja herkullista ruokaa
  • Ruokatuulia kaukomailta

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
Voit esittää kotitalouden kurssitoiveita tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Pirjo Manninen
pirjo.manninen(at)soisalo-opisto.fi,
puh. 040 7138 634