Haku Menu

Kotitalous

kotitalous

Tule oppimaan uusia kokkaus- ja leipomistaitoja

Soisalo-opisto tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä ruoan valmistus- ja leipomiskursseja. Kurssit soveltuvat kaikille ja ne toteutetaan lähinnä lyhytkursseina arki-iltaisin tai viikonloppuna. Kursseilla peritään erikseen materiaalimaksu

Kotitalouskurssien teemoja lukuvuonna 2017-18

  • Kasvisruoka
  • Makumatka menneeseen: perinteisiä suomalaisia ruokia ja leivonnaisia, Suomi-100
  • Kolmen ruokalajin illalliset italialaisittain, portugalilaisittain ja etelä-amerikkalaisittain
  • Gluteenitonta ruokaa ja leivonnaisia
  • Ranskalainen ilta
  • Yrtit ruokien ja leivonnaisten valmistuksessa
  • Ruokaa Adrianmeren rannoilta
  • British afternoon tea
  • Makuja Pustalta
  • Vastuulliset valinnat globaaleilla ja kansallisilla ruokamarkkinoilla – luento

Lukuvuodelle 2018-19 voit esittää kotitalouden kurssitoiveita tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Pirjo Manninen
pirjo.manninen(at)soisalo-opisto.fi,
puh. 040 7138 634