Haku Menu

Täydennys- ja tilauskoulutus

Ammatillinen täydennyskoulutus

Tule päivittämään ammattitaitoasi, kehittämään osaamistasi ja lisämään työhyvinvointiasi ja motivaatiota työsi tekemiseen. Soisalo-opisto järjestää  täydennys- ja tilauskoulutusta työelämän tarpeita ajatellen joustavasti ja kohtuuhintaan – räätälöitynä nopeallakin aikataululla. Koulutukset voivat olla puolenpäivän, yhden tai useamman päivän mittaisia koulutuksia. Koulutus voidaan toteuttaa joko opiston tai tilaajan tiloissa.

Soisalo-opistolla sijaitsee Kuopion Snellman-kesäyliopiston toimipiste. Kesäyliopisto järjestää Varkaudessa täydennyskoulutusta, avointa korkeakouluopetusta ja Lasten yliopiston toimintaa.

Lisäksi kesäyliopisto järjestää tilauksesta tenttejä Varkaudessa. Tenttimaksu on 120 € (+ alv ). Mikäli haluat tenttiä Varkaudessa ota yhteyttä puh. 040 7138 664.

Kesäyliopisto järjestää osan koulutuksista valtakunnallisina verkkokoulutuksia. Verkossa opiskelu tapahtuu kätevästi tietokoneen välityksellä, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Erillisiä ohjelma-asetuksia ei tarvita, eikä tekniikka edellytä aiempaa osaamista. Lisäksi verkkokoulutuksista saa yllensä tallenteen, jolloin ne voi katsoa jälkikäteen.

Snellman-kesäyliopiston täydennyskoulutukset Varkaudessa tai verkossa 2019
Lapsivaikutusten arviointi, verkko 13.3.-17.4.2019
Ääni työvälineenä – puhetyöläisen äänenhuolto 19.3.2019
Muskaripellen lauluja  23.3.2019
Henkilöbrändi kuntoon  – oman osaamisen muotoilu  5.-6.4.2019
Kuinka järjestää onnistunut tapahtuma pe-la 3.-4.5.2019
Luovuudesta hyvinvointia  4.5.2019

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Koulutustoiveita täydennyskoulutuksista harrastuksiin otetaan vastaan ympäri vuoden!

Ota yhteyttä, autan mielelläni kaikissa koulutustarpeissasi!

Miia Impiö, suunnittelija
miia.impio(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 7138 664