Haku Menu

Täydennys- ja tilauskoulutus

Ammatillinen täydennyskoulutus

Tule päivittämään ammattitaitoasi, kehittämään osaamistasi ja lisämään työhyvinvointiasi ja motivaatiota työsi tekemiseen. Soisalo-opisto järjestää  täydennys- ja tilauskoulutusta työelämän tarpeita ajatellen joustavasti ja kohtuuhintaan – räätälöitynä nopeallakin aikataululla. Koulutukset voivat olla puolenpäivän, yhden tai useamman päivän mittaisia koulutuksia. Koulutus voidaan toteuttaa joko opiston tai tilaajan tiloissa.

Soisalo-opistolla sijaitsee Kuopion Snellman-kesäyliopiston toimipiste. Kesäyliopisto järjestää Varkaudessa täydennyskoulutusta, avointa korkeakouluopetusta ja Lasten yliopiston toimintaa.

Lisäksi kesäyliopisto järjestää tenttejä Varkaudessa tilauksesta alkaen hintaan 90 euroa. Mikäli haluat tenttiä Varkaudessa ota yhteyttä  kesäyliopiston asiakaspalveluun puh. 044 746 2840.

Kesäyliopisto järjestää osan koulutuksista valtakunnallisina verkkokoulutuksia. Verkossa opiskelu tapahtuu kätevästi tietokoneen välityksellä, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Erillisiä ohjelma-asetuksia ei tarvita, eikä tekniikka edellytä aiempaa osaamista. Lisäksi verkkokoulutuksista saa yleensä tallenteen, jolloin ne voi katsoa jälkikäteen.

Täydennyskoulutustarjonta Varkaudessa 201

Koulutustoiveita täydennyskoulutuksista harrastuksiin otetaan vastaan ympäri vuoden!

Ota yhteyttä, autan mielelläni kaikissa koulutustarpeissasi!

Miia Impiö, suunnittelija
miia.impio(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 7138 664