Haku Menu

Ilmoittautumisohjeet taiteen perusopetukseen

Taiteen perusopetusta ovat Kuvataide-, käsityö-, tanssi-, ja taideleikkikoulu (0-6–vuotiaat) sekä musiikkiopisto. Opetuspaikkakunnat ovat Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki ja Varkaus.

Kuvataide-, käsityö-, tanssi-, ja taideleikkikouluun perustetaan ryhmiä paikkakunnittain kun ilmoittautuneita on riittävä määrä/ryhmä (min. 7 /ryhmä). Varsinainen hakuaika on ollut 3.4.–4.5.2018. Ryhmiin voi ilmoittautua  ympäri vuoden.  Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti tästä.

Musiikkiopistoon varsinainen hakuaika on ollut 3.4.–4.5.2018. Musiikkiopistoon voi hakea myös lukuvuoden aikana. Hakemus tehdään sähköisesti tästä. Hakijat kutsutaan pienryhmäopetuksena toteutettavaan tutustumisjaksoon, jonka jälkeen tehdään oppilaiden sijoittelu. Niille, jotka eivät saa paikkaa musiikkiopistosta, tarjotaan muuta mahdollisuutta opiskella musiikkia Soisalo-opistossa.

Taiteen perusopetukseen hakuaikana hakeneille/ilmoittautuneille ilmoitetaan viimeistään viikon 33 aikana opintojen alkamisen tiedot (ryhmä, viikonpäivä, kellonaika jne.)

Lisätiedot: puh. 040 7138 639, 040 7138 660