Haku Menu

Jatkoilmoittautumisohjeet lukuvuodelle 2021-22, musiikkiopisto

OHJEISTUS JATKOILMOITTAUMISEEN LUKUVUODELLE 2021-2022

Jatkoilmoittautuminen on avoinna 24.3.-6.4.2021 välisenä aikana.

Huom! Kaikkien tulee tehdä jatkamis- tai lopettamisilmoitus sähköisesti, pelkkä omalle opettajalle ilmoittaminen ei riitä!

Tulevalle lukuvuodelle musiikkiopiston oppilaat (alaikäiset yhdessä huoltajan kanssa) tekevät jatkoilmoittautumisen itse. Tällä tavalla saamme päivitettyä kaikkien yhteystiedot. 

Ilmoittautuminen musiikkiopistoon tästä linkistä.

Valitse:
paikkakunta
pääluokasta ’musiikkiopisto’
aineista ’jatkamisilmoitus, tpo’
opettajasi nimi kurssiksi, jolle ilmoittaudut

Jos et jatka opintojasi, valitse ’en jatka opintoja’. Voit myös ilmoittautua kirjoittamalla opettajasi nimen sivun ylälaidassa olevaan kohtaan “hae kursseja -laatikko”.

Rinnakkaisainealennuksen -40 € saa, kun opiskelee pääaineen ohella Soisalo-opiston toisessa taidekoulussa (käsityö-, kuvataide- ja tanssikoulu, musiikkiopisto).

Esimerkki: Oppilas soittaa musiikkiopistossa pianoa ja käy tanssikoulussa street 2 ryhmässä. Hän maksaa musiikkiopiston lukuvuosimaksun ja saa rinnakkaisainealennuksen – 40 € tanssikoulun street 2 lukuvuosimaksusta.

Perhealennuksen -10 % saa jokainen saman perheen jäsen, joka opiskelee taiteen perusopetuksessa (käsityö-, kuvataide- ja tanssikoulu sekä musiikkiopisto). Perhealennuksen saa kukin perheen jäsen vain yhdestä kurssista.

Esimerkki 1: Oppilas A soittaa musiikkiopistossa viulua ja hänen pikkusiskonsa huilua.
Oppilas A saa perhealennuksen -10 % musiikkiopiston lukuvuosimaksusta. Pikkusisko saa myös perhealennuksen -10 % musiikkiopiston lukuvuosimaksusta.

Esimerkki 2: Oppilas A soittaa musiikkiopistossa kitaraa ja käy lisäksi kuvataidekoulussa sekä tanssikoulussa. Hänen siskonsa soittaa musiikkiopistossa huilua.
Oppilas A: hän saa musiikkiopiston lukuvuosimaksusta perhealennuksen – 10 %. Lisäksi hän saa rinnakkaisainealennuksen – 40 € kuvataidekoulun lukuvuosimaksusta ja rinnakkaisainealennuksen – 40 € tanssikoulun lukuvuosimaksusta.
Hänen siskonsa saa perhealennuksen -10 % musiikkiopiston lukuvuosimaksusta.

Kurssista voi saada vain yhden alennuksen.

Jos harkitset soittoharrastuksen lopettamista, juttele siitä ensin opettajasi kanssa. Jos päätät kuitenkin lopettaa opintosi, ilmoittaudu kurssille en jatka opintoja musiikkiopistossa.

Päivitetty 02.06.2022