Haku Menu

Maatuskan maalaustyöpaja Vekara-Varkaudessa!

Tunnethan maatuskanuken? Maatuskanuket ovat värikkäitä ja koristeellisia puuhahmoja, joita saattaa olla sisäkkäin 5-10 kpl. Näitä värikkäitä ja alun perin venäläisiä maatuskanukkeja tehdään nyt työpajassa kaksiulotteisina hahmoina kennolevyille.
Nukkehahmot maalataan värikkäiksi persooniksi eri kokoisina versioina. Maalatut maatuska hahmot kiinnitetään ympäristötaideteokseksi Sanomapainon verkkoaitaan yleisön iloksi kesän ajaksi.

Työpajoja on tarjolla kaksi/päivä. Kuhunkin pajaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, iältään yli 7 vuotta. Varaa aikaa työskentelyyn vähintään 2 tuntia. Varaudu työpajavaatteilla ja ota omat eväät mukaan jos haluat. Työpajan ohjaajana toimii kuvataideopettaja, kuvataiteilija Kaarin Oresmaa.

Ajankohta
Ma 14.6. klo 12.00 ja 15.00

ti 15.6. klo 10.00 ja 14.00

Paikka
Nuorten Talo, Osmajoentie 28, piirustus- ja maalausluokka

ILMOITTAUTUMINEN: 7.-11.6. puh. 044 4442273

Vapaa pääsy!

Järj. Soisalo-kuvataidekoulu ja Vekara-Varkaus

Kuva: Elina Varonen
Päivitetty 04.06.2021