Haku Menu

Elina Kuivalaisen tiiviskurssi 20.08.!

Elina Kuivalainen on Soisalo-tanssikoulun entinen opettaja ja tulee pitämään vielä viimeiset tanssitunnit Varkauteen 20.08.2021 ennen opintoihin paluuta. Hän opiskelee tanssin kandiksi Espanjassa Institute of the Arts Barcelonassa sekä tanssinopettajaksi Savonia AMKssa. Elina harjoittelee monipuolisesti eri tanssilajeja, mikä näkyy hänen opetuksessaan monipuolisuutena ja uuden kokeiluna. Tärkeintä hänelle on että tanssitunneilla on hauskaa tarkan keskittymisen ja harjoittelun lomassa

Kuva Jere Koistinen

Tiiviskurssi painottuu HipHoppiin ja Commercial Danceen. Kurssi on kaikille ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Linkit ilmoittautumiseen kurssikuvauksen alapuolella.

Aikataulu

17:00-18:00 Hip Hop alkeet 12v+
18:00-19:00 Hip Hop jatko 15v+
19:00-19:15 Q&A: kysymyksiä ja vastauksia tanssista, tanssin opiskelusta ja tanssista ammattina.
19:15-20:15 Commercial Dance avoin 15v+

Paikkana Soisalo-opistotalo, Sali 205

Taipaleentie 24, 78200 Varkaus

Lisäksi kurssilla Q&A, eli mahdollisuus keskustella ja kysyä Elinalta kiinnostavista aiheista liittyen tanssiin, tanssin opiskeluun ja tanssiin ammattina. Sinulla on mahdollisuus myös kysyä kysymyksiä Elinalta näihin aiheisiin liittyen joko paikan päällä tai ennakkoon instagramissa.

Hip Hop alkeet
Hip hop on katutanssilaji, joka on syntynyt 1970-luvulla New Yorkissa. Vierailemme siis afroamerikkalaisessa kulttuuriperinnössä. Alkeet tunnilla tutustutaan hip hop kulttuuriin, lajin perustekniikkaan sekä lopuksi harjoitellaan lyhyt tanssisarja. Tunti sopii aloittelijoille, joilla ei ole ollenkaan tai vaan vähän kokemusta lajista.
Hip Hop jatko
Tunnilla keskitymme harjoittelemaan erilaisten liikelaatujen ja musikaalisuuden yhdistämistä perustekniikkaan. Tavoitteena on löytää uusia lähestymistapoja liikkeeseen sekä pohtia kuinka omaa tyyliä voisi tuoda tanssiin. Lopuksi harjoittelemme lyhyen tanssisarjan. Tunti sopii hip hoppia tai jotain muuta tanssilajia jo pidempään harrastaneille
Commercial Dance
Tällä tunnilla harjoittelemme kaupallisella alalla käytettyä tanssityyliä, joka yhdistelee mm. eri katutanssilajien sekä jazzin tekniikkaa näyttäväksi kokonaisuudeksi. Tunnilla korostuu esiintyminen ja pääosassa on tanssisarjan opettelu. Tunti on avoimen tason, eli mukaan pääsevät kaikki lajista kiinnostuneet! Opetuksessa otetaan huomioon mahdolliset tasoerot.
Päivitetty 11.08.2021