Haku Menu

(Fi) Täydennyskoulutus

Täydennys- ja tilauskoulutusta mmattitaidon kehittämiseen tai työhyvinvoinnin lisäämiseen!

Soisalo-opisto järjestää tilauskoulutusta asiakkaan tarpeita ajatellen – räätälöitynä nopeallakin aikataululla yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Palvelumme sisältää koulutuksien suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt. Koulutus voidaan toteuttaa joko opiston tai tilaajan tiloissa.

Vahvuusalueitamme ovat mm. ensiapukurssit, hygieniapassikoulutus, mielenterveyden ensiapu, käden taidot, kuvataide, tanssi, teatteri, musiikki, tietotekniikka ja kielet.

Soisalo-opistolla sijaitsee lisäksi Kuopion Snellman-kesäyliopiston toimipiste. Kesäyliopisto järjestää Varkaudessa täydennyskoulutusta, avointa korkeakouluopetusta ja Lasten yliopiston toimintaa.

Lisäksi kesäyliopisto järjestää tilauksesta tenttejä Varkaudessa. Maksu neljän tunnin tentistä on 90 € (+ alv ). Mikäli haluat tenttiä Varkaudessa ota yhteyttä puh. 040 7138 664.

Kesäyliopisto järjestää osan koulutuksista valtakunnallisina verkkokoulutuksia. Verkossa opiskelu tapahtuu kätevästi tietokoneen välityksellä, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Erillisiä ohjelma-asetuksia ei tarvita, eikä tekniikka edellytä aiempaa osaamista. Lisäksi verkkokoulutuksista saa yllensä tallenteen, jolloin ne voi katsoa jälkikäteen.

Snellman-kesäyliopiston täydennyskoulutukset Varkaudessa tai verkossa syksyllä 2019

Koulutustoiveita täydennyskoulutuksista harrastuksiin otetaan vastaan ympäri vuoden!

Ota yhteyttä, autan mielelläni kaikissa koulutustarpeissasi!

Miia Impiö, suunnittelija
miia.impio(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 7138 664