Haku Menu

Ensiapu

Päivitä ensiaputaitosi!

Soisalo-opisto järjestää ensiapukursseja avoimena kaikille syksyllä 2022

Hätäensiapu 8 h tai 4 h ja Ensiapu 1 Varkaudessa 

Kouluttajana kursseilla toimii Maarit Antikainen, joka on SPR:n hyväksymä Ensiavun – ja terveystiedon kouluttaja. Maarit on toiminut jo useamman vuoden opettajana opistolla. Hän on saanut kursseilta erinomaista palautetta: ”Keskusteleva opetus oli hyvä vaihtoehto edellisille ensiapukursseille, jotka ovat olleet teoreettisempia ja sitä myötä väsyttävämpiä.” tai ”Erittäin hyvä luennoitsija ja käytännön ammattilainen” tai ”Selkeäsanainen, käytännönläheinen ja  innostava.”

Ensiapukurssi 1, 16 h ti-ke 11.-12.10.2022

Käytyäsi kurssin hallitset ensiavun antamisen perusteet sisällön mukaisesti: Auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa, hätäensiavun perusteet, haavat, tavallisimmat sairauskohtaukset, palovammat ja sähkön aiheuttamat vammat, nivelvammat, murtumat ja myrkytykset ja defibrillaattorin käyttö osana elvytystä. Kurssista saada todistuksen ja sisältyy kurssimaksuun.

Hätäensiapu 8 h la 12.11.2022

Käytyäsi kurssin hallitset ensiavun antamisen perusteet seuraavan sisällön mukaisesti: Hätäensiapu, toiminta hätäensiapua vaativissa tilanteissa, tajuttoman ensiapu, elvytys, haavat ja yleisimmät sairauskohtaukset ja defibrillaattorin käyttö osana elvytystä. Kurssi kertaa kertaalleen voimassa olevan EA1:n tai EA2:n. Kurssista saada todistuksen ja sisältyy kurssimaksuun.

Hätäensiapukurssi 4 h ti 15.11.2022

Kurssin suorittaessa hallitset ensiavun antamisen perusteet: Hätäensiapu, toiminta hätäensiapua vaativissa tilanteissa, tajuttoman ensiapu ja elvytys ja defibrillaattorin käyttö osana elvytystä. Kurssi kertaa kertaalleen voimassa olevan EA1:n tai EA2:n. Hinta sisältää todistusmaksun.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittautuminen tästä.

Kurssisuunnitelusta vastaa

Miia Impiö, suunnittelija
miia.impio(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 713 8664