Haku Menu

Teatteri kansalaisopisto

Tule harrastamaan teatteria

Teatterin tekemistä iloisessa ja innostavassa porukassa ilman aiempaa kokemusta! Teatteri-ilmaisun kursseilla tähdätään näytelmän tekemiseen. Joillakin kursseilla voit harrastaa teatteria ja ilmaisua ilman esiintymispaineita. Kurssit on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille.

Teatteri kurssit lukuvuonna 2020–2021

 • Lasten ja nuorten teatteri
  Tehdään yhdessä teatteria! Lasten ja nuorten teatteri-ilmaisun ryhmissä tutustutaan teatteri- ja draamaharjoituksiin sekä opetellaan eläytymään rooliin näytelmässä. Keskeistä opetuksessa on improvisaatio, näyttelijäntyö ja tarinankerronta.
 • Joroisten teatteriryhmä, Kirkkodraama Heinävesi ja Kangaslammin kesäteatteri
  Löydä sisäinen näyttelijäsi! Teatteri-ilmaisu ja improvisaatioharjoitusten avulla tutustutaan näyttelemiseen. Valitaan yhdessä työstettävä näytelmä joka esitetään keväällä 2021.
 • Senioriteatteri
  Luovaa toimintaa kaikille aisteille! Senioriteatterissa yhdistyvät sana ja kuva, liike ja ääni. Senioriteatteri sopii kaikille, jotka haluavat käyttää luovuuttaan ja toimia yhdessä ryhmän kanssa. Keskeistä opetuksessa on sanallinen ja kehollinen ilmaisu.
 • Musiikkiteatteri
  Musiikkiteatterissa yhdistyvät näytteleminen, laulaminen ja tanssiminen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, riittää että olet kiinnostunut teatterin tekemisestä!
 • UUTUUS! Vinkkejä jännittäjälle (osittain verkossa)
  Jännittääkö esiintyminen? Puheen pitäminen? Isot palaverit? Tällä kurssilla tehdään harjoitteita, jotka auttavat lievittämään jännitystä erilaisissa tilanteissa.  Opetusvideoiden avulla voit tehdä harjoitteita omaan tahtiin, voit toistaa harjoituksia niin usein kuin haluat.
 • UUTUUS! Elämäni Digitale Varkaus (verkossa)
  Tämä kurssi kutsuu koolle nykyisiä ja entisiä varkautelaisia.  Missä päätit tulevan ammatin? Missä rakastuit ensimmäistä kertaa? Tärkein leikkipaikka? Ensimmäinen työpaikka? Digitale verkkokurssi on samalla kollektiivista tarinankerrontaa, että paikkakunnan näyväksi tulemista erilaisten ihmisten kertomana. Mitä sinä haluaisit Varkaudesta kertoa? Nykyteknologian avulla osallistuminen on mahdollista myös ulkomailta! Yhteistyössä mukana Warkauden museot.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
Teatterin kurssitoiveita voit esittää tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Anna Savolainen, suunnittelijaopettaja
anna.savolainen(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 713 8657