Haku Menu

Teatteri kansalaisopisto

Tule harrastamaan teatteria

Teatterin tekemistä iloisessa ja innostavassa porukassa ilman aiempaa kokemusta! Teatteri-ilmaisun kursseilla tähdätään näytelmän tekemiseen. Joillakin kursseilla voit harrastaa teatteria ja ilmaisua ilman esiintymispaineita. Kurssit on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille.

Teatteri kurssit lukuvuonna 2022-2023

 • Lasten ja nuorten teatteri
  Tehdään yhdessä teatteria! Lasten ja nuorten teatteri-ilmaisun ryhmissä tutustutaan teatteri- ja draamaharjoituksiin sekä opetellaan eläytymään rooliin näytelmässä. Keskeistä opetuksessa on improvisaatio, näyttelijäntyö ja tarinankerronta.
 • Koko perheen teatteri kurssilla perehdytään teatterin tekemisen perusteisiin hauskojen harjoitteiden ja iloisen ilmaisun kautta. Nyt on koko perheellä ikään katsomatta, mahdollisuus tulla tekemään yhdessä teatteria!
 • Joroisten teatteriryhmä, Kirkkodraama Heinävesi ja Varkaus
  Löydä sisäinen näyttelijäsi! Teatteri-ilmaisu ja improvisaatioharjoitusten avulla tutustutaan näyttelemiseen. Valitaan yhdessä työstettävä näytelmä joka esitetään keväällä 2021.
 • Senioriteatteri Joroinen ja Varkaus
  Luovaa toimintaa kaikille aisteille! Senioriteatterissa yhdistyvät sana ja kuva, liike ja ääni. Senioriteatteri sopii kaikille, jotka haluavat käyttää luovuuttaan ja toimia yhdessä ryhmän kanssa. Keskeistä opetuksessa on sanallinen ja kehollinen ilmaisu.
 • Musiikkiteatteri
  Musiikkiteatterissa yhdistyvät näytteleminen, laulaminen ja tanssiminen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, riittää että olet kiinnostunut teatterin tekemisestä!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
Teatterin kurssitoiveita voit esittää tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Anna Savolainen, suunnittelijaopettaja
anna.savolainen(at)soisalo-opisto.fi
puh. 040 713 8657