Haku Menu

Kielet

Soisalo-opiston kielten kurssit

Tule kielten kursseille oppimaan uutta, kertaamaan tai vahvistamaan kielitaitoasi sekä perehtymään kielten kulttuuriin! Kielikursseja löytyy vasta-alkajille, perustiedot jo hallitseville sekä  nuorille että aikuisille opiskelijoille. Kurssit ovat koko lukuvuoden kestäviä.

Kielten opetuksen tavoitteena on antaa perusvalmiudet arkielämän ja käytännön kielitaitoon sekä ylläpitää ja syventää jo hankittua kielitaitoa. Opetuksessa rohkaistaan puhumiseen, opitaan kielen rakenteita, harjoitellaan luetun ja kuullun ymmärtämistä sekä tutustutaan kielialueiden kulttuuriin. Opetusta antavat suomalaisten kieltenopettajien lisäksi useat syntyperäiset opettajat, jotka ovat oman kulttuurinsa asiantuntijoita.

Sopivan kielikurssin valitsemista voi helpottaa kurssin yhteydessä mainitut taitotasokuvaukset tai kun tutustut kurssin oppikirjaan etukäteen kirjakaupassa tai kirjastossa.

Koko lukuvuoden kestäville kursseille voit myös tulla tutustumaan kerran maksutta. Samalla voit keskustella opettajan kanssa sinulle sopivasta kurssista. Ilmoita tutustumiskerrasta etukäteen toimistoon tai suunnittelijalle.

Oppikirja on mainittu kurssin yhteydessä. Opiskelija ostaa kirjan omalla kustannuksellaan. Kirja kannattaa hankkia vasta sitten, kun kurssin alkaminen on varmistunut. Ensimmäiselle tunnille voi tulla ilman oppikirjaa.

Soisalo-opisto järjestää kielten kursseja Heinävedellä, Joroisissa ja Varkaudessa.

Soisalo-opistossa voit opiskella seuraavia kieliä lukuvuonna 2022-2023

Lähes kaikki kurssit käynnistyvät syksyllä, mutta mukaan voi tulla myös kesken lukukauden.

Kaikki kurssit ja ilmoittautuminen tästä.

Kielten kurssitoiveita voit esittää tästä.

Kurssisuunnittelusta vastaa

Riina Albrecht
riina.albrecht(at)soisalo-opisto.fi
puh. 044 743 6468